Kösystem

Vårt kösystem bygger på kontakt via mejl till kennelasai@gmail.com. Tyvärr finns inte tiden för att svara på telefonsamtal.

Skriv vilken ras ni är intresserad av och om ni har preferenser vad gäller färg och kön. Kort beskrivning av er själva och ett telefonnummer. Trycket på mejlen är mycket högt och det kan dröja innan ni får bekräftelse att vi mottagit mejlet. Är ni osäkra mejla en extra gång men ta med ert tidigare mejl för att ni ska hamna rätt i kösystemet.
När vi har kullar kommer vi börja kontakta eventuella valpköpare när valparna är cirka 3 veckor gamla. Besök hos valparna tillåts tidigast från 5 veckors ålder.

Vi är numera en kennel i liten skala och det är tyvärr omöjligt att säga hur lång kötiden är, många hinner få valpar från andra kennlar innan vi har några att erbjuda och då blir kötiden betydligt kortare än vad det till en början ser ut som.

Då tiden inte funnits har hemsidan och kösystemet inte hunnits med sedan Alvas bortgång för 2 år sedan. För er som mejlat intresse innan Augusti 2020, mejla gärna igen och om möjligt bifoga tidigare mejl.